FÖNSTERMARKISER

Skydd för sol, insyn och värme

  • Skydd mot sol och värme: Fönstermarkiser blockerar eller filtrerar solens strålar och ger dig en sval och behaglig inomhusmiljö.
  • Energibesparing: Genom att reducera värmeinsläppet kan fönstermarkiser bidra till lägre energiförbrukning och lägre kostnader.
  • Skydd av inredning: Fönstermarkiser skyddar möbler, golv och andra inredningsdetaljer från att blekas och skadas av solljus.
  • Förbättrat privatliv: Fönstermarkiser ger dig insynsskydd och gör det möjligt att njuta av ditt hem utan att känna dig iakttagen.
  • Stil och design: Fönstermarkiser finns i en mängd olika stilar och färger, så att du kan hitta den perfekta matchningen för ditt hem.

FÖNSTERMARKISER

Skydda ditt privatliv och njut av komforten!

Vare sig du vill kontrollera ljusinsläppet, dämpa inomhusvärmen eller skydda dina rum och din inredning, så har vi lösningar för dina fönster.

En fönstermarkis monteras utanför fönstret för att blockera eller filtrera solens ljus och värme, vilket gör att mängden solstrålning och värme som tränger in genom fönstret minskas markant.

Tack vare den värmereducerande egenskapen kan en fönstermarkis bidra till att minska behovet av luftkonditionering, vilket i sin tur leder till lägre energiförbrukning.

Långvarig exponering mot solljus kan dessutom bleka och skada möbler, golv och andra inredningsdetaljer.

Vårt sortiment av fönstermarkiser innehåller ett varierat utbud av standardmarkiser, vertikala fönstermarkiser, markisoletter och korgmarkiser som tillsammans passar en mängd olika typer av fönster.

Tillbehör, styrning och automatik hittar du här.